Genieten van een gezonde nieuwjaarsborrel voor ouders en leerlingen op het Clusius College in Amsterdam-Noord
Genieten van een gezonde nieuwjaarsborrel voor ouders en leerlingen op het Clusius College in Amsterdam-Noord ((Foto: aangeleverd))

Traditie op het Clusius College: een gezonde start

NOORD - Ook dit jaar is het Clusius College wederom op een gezonde en talentvolle manier het nieuwe jaar ingegaan: 's ochtends hebben alle leerlingen een gezond ontbijt genuttigd en hun voornemens en wensen voor 2020 met elkaar gedeeld. De middag stond in het teken van een gezonde nieuwjaarsborrel voor ouders en leerlingen.

Aan deze activiteit was dit jaar ook het thema "ouderparticipatie" gekoppeld; Niet alleen de leerlingen, maar ook ouders hebben zich ingezet om, met veel plezier, gezonde hapjes en drankjes te bereiden. In de aula, waar de leerlingen hun zang-, dans- en acteertalenten toonden heerste al gauw een prettige sfeer. De muzikale ondersteuning werd verzorgd door "de mannen van Noord".

De rode draad bij de optredens was "gezond leven doen we allemaal" en iedereen was het er over eens dat gezond ook erg lekker kan zijn! Ook was er aandacht voor de Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht (AAGG) en topscore en werden de deskbikes ingezet om de bezoekers te laten ervaren hoe je bewegen en leren op een creatieve manier kan combineren. Kortom: het nieuwe jaar is goed begonnen!

Meer berichten