Op de bakfiets langs senioren

Algemeen
Senioren kunnen een afspraak maken met de medewerkers van Doras Welzijn Ouderen.
Senioren kunnen een afspraak maken met de medewerkers van Doras Welzijn Ouderen. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Senioren kunnen een afspraak maken met de medewerkers van Doras Welzijn Ouderen. Juist nu! De afspraak kan gemaakt worden op het kantoor van Stichting Doras of bij de mensen thuis. Doras komt met de bakfiets langs en ze houden zich aan de maatregelen omtrent corona.

De zomervakantie staat weer voor de deur. In de maanden juli en augustus komen medewerkers van Doras vier dagen per week op de bakfiets in verschillende wijken in Nieuwendam. Zij kunnen informatie en advies verstrekken, (hulp)vragen beantwoorden en natuurlijk zijn zij ook erg benieuwd hoe het met iedereen gaat tijdens corona. Zij kunnen informatie geven over de WMO voorzieningen, ondersteuning bieden bij administratie en zij weten de juiste instanties te raadplegen voor kleine klusjes in en rondom het huis. Behoefte aan een praatje of een activiteit in de buurt? Ook dan kan men bij de bakfiets terecht.

Medewerkers van Doras Welzijn Ouderen zijn in de maanden juli en augustus tussen 15.00 en 16.00 uur te vinden: Dinsdag op het Buikslotermeerplein, woensdag Purmerplein, donderdag Waterlandplein en vrijdag Slufterplein.Wie niet inde wijk woont is ook welkom. Doras helpt graag! Voor meer informatie kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur tworden gebeld met Welzijn Ouderen Nieuwendam, 020-4354555.