Op Rimboe Expeditie in het Noorderpark

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Hotmamahot)

NOORD - In de kerstvakantie organiseert Hotmamahot twee keer een creatief vakantiekamp voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Na een succesvolle zomer- en herfsteditie is er nu ook een wintereditie van de Rimboe. De kinderen worden drie dagen overspoeld met de leukste activiteiten zoals koken, timmeren en bosspelen.

Het kamp vindt plaats in en rond de Gele Pomp en de Roze Tanker. De voormalige tankstations liggen aan het Noorderpark en bij het Speelbos waar ook een groot deel van de activiteiten plaatsvindt. Elke week worden de kinderen meegenomen op een expeditie vol creatieve energie. Tijdens de kampweek kunnen kinderen aan vele activiteiten meedoen waarbij zij vooral veel buiten zijn om hutten te bouwen, vuurtjes te stoken, tactische bosspelen te spelen en te ravotten in het Noorderpark. Buiten wordt afgewisseld met creatieve binnen-activiteiten om op te warmen en de mooiste dingen te creëren. In de Gele Pomp zal iedere dag een groep kinderen een lekkere vegetarische lunch bereiden voor alle deelnemers. Uiteraard houdt de organisatie tijdens alle activiteiten rekening met de RIVM richtlijnen.
De Rimboe is een echt vakantiekamp want alle expeditieleden gaan de volle drie dagen mee op expeditie. De kinderen komen uit heel Amsterdam en op die manier kunnen er veel nieuwe vriendschappen worden gesloten en nieuwe contacten worden gelegd.

Expeditie 1: 21 december t/m 23 december. Expeditie 2: 28 december t/m 30 december. Een expeditie is van maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 16.30 uur. Voor meer informatie: www.hotmamahot.nl. Aanmelden kan via: www.hotmamahot.nl/rimboe.

Afbeelding