Geldmaat opent geldautomatenwinkel

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM - Geldmaat heeft sinds afgelopen maandag officieel de eerste geldautomatenwinkel aan de Eerste van der Helststraat 31 in Amsterdam. In deze geldmaatwinkel kunnen klanten voor alle contant geld diensten terecht. 

Er staan automaten voor het opnemen en storten van biljetten, het opnemen en storten van munten en sealbagautomaten. De geldmaatwinkel is elke dag (ook in het weekend) geopend van 07.00 tot 22.00 uur. De automaten in de winkel verschillen niet van de geldmaten op andere locaties. Dat betekent dat klanten van alle banken biljetten kunnen opnemen. Het opnemen en storten van munten, het storten van biljetten en het gebruik van de sealbagautomaat is alleen mogelijk voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank.

In de winkel zijn geen medewerkers aanwezig. Wel staan er automaten met spraakondersteuning en is een van de geldmaten geschikt voor rolstoel- en scootmobielgebruikers. Klanten die graag hulp willen bij het opnemen en storten van biljetten kunnen hiervoor naar een locatie waar een geldmaat plus assistentie aanwezig is. Welke locaties dit zijn is te vinden op de Locatiewijzer op geldmaat.nl.