Touw en Mulder in Samen Solo in Kennemer Theater in Beverwijk

Algemeen
Frans Mulder en Marjolijn Touw.
Frans Mulder en Marjolijn Touw. (Foto: Mitch Blaauw)

BEVERWIJK - In Samen Solo brengen Touw en Mulder de hoogtepunten van twee voorstellingen bij elkaar. Het zijn verhalen over twee levens die bijzonder veel raakvlakken hebben. 

Marjolijn vertelt, met als leidraad haar vele musicalrollen, haar levensverhaal. Frans blikt openhartig terug (en vooruit) op een leven lang theater. Kaarten vanaf € 20,50 voor vrijdag 15 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Michael Jackson tribute-event Off The Wall

Het wereldberoemde repertoire van The King of Pop staat centraal in de gloednieuwe productie Off The Wall, een spetterende mix van muziek, licht en dans, gebracht door topmuzikanten en -performers van eigen bodem. In de stijl van Michaels laatste show ‘This is it’ brengen leadzanger Milton Wijngaarde, zes virtuoze muzikanten, drie backingvocalisten en twee professionele dansers de karakteristieke Michael Jackson-vibe tot leven. Een spectaculaire en swingende hommage aan The King, die alleen Michael Jackson zelf had kunnen overtreffen.

Off The Wall is een gloednieuw Michael Jackson tribute-event, waarin het briljante en wereldberoemde repertoire van The King of Pop centraal staat. Kaarten vanaf € 21,00 voor vrijdag 15 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

RUMAG Theater-Event

RUMAG is een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals: humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, er is overal een mening over en voor alles een oordeel.

In de zaal wordt er in elke show gezocht naar de RUMAG’er van de avond en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Daarbuiten zullen er elke show gasten zijn vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor. RUMAG komt naar het theater en het wordt gegarandeerd kut!

Kaarten vanaf € 21,00 voor zaterdag 16 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Michael Jackson tribute-event Off the Wall.
Afbeelding