Alle tips voor activiteiten voor senioren zijn welkom.
Alle tips voor activiteiten voor senioren zijn welkom. ((Foto: Aangeleverd))

Drieduizend euro voor activiteiten senioren

BEVERWIJK - Bibliotheek IJmond Noord heeft de subsidie gekregen om tijdens de zomer zes activiteiten voor senioren te organiseren. De inhoud van de activiteiten ligt nog niet vast. Daar hebben we uw hulp bij nodig. De activiteiten beginnen steeds met een gezellige koffie gecombineerd met een boekentafel rond het thema van de dag. Drie van de zes keer stapt men vervolgens in de bus naar bijvoorbeeld het Forteiland, Museum Kennemerland, het Huis van Hilde in Castricum of het Zee- en havenmuseum in IJmuiden. Wat zou u leuk vinden om naar toe te gaan? Laat het Bibliotheek IJmond Noord weten.

Bibliotheek IJmond krijgt subisidie

Op drie middagen doet men na de koffie en boekentafel geen uitstapje maar andere leuke dingen. Dat kan een creatieve workshop zijn. maar men kan ook een leuke aansprekende schrijver uitnodigen of iemand als Willeke Alberti om naar te luisteren en samen mee te zingen. Iedereen man tips geven.

Alle ideeën kunt u inleveren bij de medewerkers in de bibliotheek, of u kunt mailen naar bibliotheekijmondnoord@obijmond.nl, bellen naar 0251-228591 of een berichtje plaatsen op de Facebookpagina van de bibliotheek. Met uw tips en suggesties zullen we ons best doen om een leuk programma samen te stellen. Via de website, Facebook en de pers houden we u op de hoogte. De bibliotheek organiseert de activiteiten in juli en augustus samen met Stichting Welzijn Beverwijk.

De gezamenlijke financiële bijdrage is beschikbaar gesteld door het Oranje Fonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Deze fondsen streven ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving.

Meer berichten