De certificaten voor een jaar lang Nederlands leren is uitgereikt.
De certificaten voor een jaar lang Nederlands leren is uitgereikt. ((Foto: Aangeleverd))

Spetterend jaarfeest SPA

BEVERWIJK - Met een spetterend feest op 3 juli is het (school)jaar 2018/2019 bij Stichting Participatie Anderstaligen (SPA) afgesloten. Door de forse groei van SPA werd dit jaar uitgeweken naar de Grote Kerk in Beverwijk om daar met meer dan 100 anderstaligen en vrijwilligers het traditionele jaarfeest te kunnen vieren.

Schooljaar feestelijk afgesloten in Grote Kerk Beverwijk

Na het uitreiken van de certificaten voor een jaar lang Nederlands leren was het tijd voor zang en dans en werd er door iedereen enthousiast meegedaan aan een heuse oer-Hollandse bingo. Veel anderstalige dames hadden heerlijke traditionele hapjes meegenomen, waarvan door iedereen volop werd genoten. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers van SPA heeft er ook dit jaar weer voor gezorgd dat veel anderstalige nieuwe Nederlanders grote stappen hebben gemaakt in het leren van de Nederlandse taal en cultuur. Maar nu is het zomervakantie en voor je het weet starten de activiteiten in september alweer.

Wilt u misschien weten of het werken met anderstaligen als vrijwilliger ook iets voor u is? Bel dan naar Esther Tromp van SPA: 06 44 30 22 25 of mail haar: info@spa-ijmond.nl. Esther gaat heel graag met u in gesprek.

Meer berichten