Owen Westerhout loopt voor het goede doel

Algemeen
 Owen Westerhout uit Castricum is een 400-meter sprinter.
Owen Westerhout uit Castricum is een 400-meter sprinter. ((Foto: Aangeleverd))

CASTRICUM - Owen Westerhout uit Castricum is een 400-meter sprinter bij de groep van de bekende Noord-Hollandse atletiekcoach Sven Ootjers. Aanstaande zondag doet hij op de baan van AV Trias in Heiloo de ‘Five for the Future’. ‘’Dit is een 5.000 meter waarbij ik geld inzamel voor het goede doel. Deze editie is dat Het Vergeten Kind’’, aldus Owen.

Het idee van de actie bestaat uit twee delen. Men kan van tevoren een vast bedrag doneren. Owen: ‘’Maar het is ook mogelijk om een bedrag te doneren per seconde die ik onder de 20 minuten loop. Hier voeg ik zelf ook nog een extra bedrag aan toe! Op het moment zijn we 100 euro al gepasseerd, wat me echt enorm blij maakt. Ik vind het heel belangrijk dat elk kind met gelijke kansen op kan groeien en hoop mijn steentje bij te dragen om dit zo gelijk mogelijk te trekken. Ik ben blij dat er een instantie als Het Vergeten Kind bestaat.’’

Er zal een livestream van het event komen via de YouTube kanaal van hem, waarop men kan zien of Owen Westerhout gelukt is om zo ver mogelijk onder die 20 minuten te geraken. Ook zal er een leuke givaway zijn.

Doneren kan via: https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/owen-westerhout. Contact opnemen met Owen Westerhout via: owenwesterhout@outlook.com.

Afbeelding