Voorverkoop jubileumboek Vitesse’22 van start

Sport
Reserveer Vitesse'22 honderd jaar vandaag nog.
Reserveer Vitesse'22 honderd jaar vandaag nog. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - De voorbereidingen voor het 100-jarig jubileumfeest van Vitesse’22 zijn in volle gang. Hierbij hoort natuurlijk ook een boek waarin de geschiedenis van deze dorpsclub tot leven komt.

Een groep Vitesse-mensen is al geruime tijd bezig met het verzamelen van fotomateriaal en wetenswaardigheden om dit samen te voegen tot een historisch document waar velen plezier aan beleven. Hierbij is gekozen voor een vorm waarin foto’s centraal staan. Wie weet vind je jezelf wel terug op één van de vele foto’s die in de loop der jaren zijn gemaakt? Je kunt in de statistieken zien dat die ene speler toch door de trainer verkozen werd boven de andere. Ook benieuwd wat de spelers, die het hogerop zochten, bij Vitesse’22 bereikt hebben, hoeveel doelpunten zij hebben gescoord voor Vitesse’22 en of zij nu nog iets voor de vereniging doen? En welke kavels en kopers hebben de veilingen tot een succes gemaakt? 

In het boek van meer dan 500 pagina’s wordt Vitesse’22 in 28 thema’s belicht. Zo komen de spelers en speelsters aan bod die nu nog spelen, en ook de vele vrijwilligers en supporters ontbreken niet. Kortom, het belooft een mooi overzicht te worden van 100 jaar Vitesse’22 in Castricum.

Reserveer jubileumboek vandaag nog

Dit unieke boek nu reserveren? Dat kan in de webshop op de speciale website 100jaarvitesse22.nl. De kosten voor het boek bij voorinschrijving kost 22 euro. Alleen tijdens de voorverkoop heeft u de mogelijkheid om aan te geven of u een unieke gepersonaliseerde Vitesse’22-100 jaar sticker met een naam (uw naam of de naam van degene aan wie u dit boek cadeau gaat doen) in het boek aangebracht wilt hebben. 

Na de voorverkoop kost het boek 27,50 euro en is het niet voorzien van de sticker. De voorverkoop eindigt vrijdag 28 januari. Het boek zal tijdens de feestelijkheden in mei 2022 gepresenteerd worden en vanaf dan beschikbaar zijn.