Connection is méér dan een koor

  Nieuws
Connection het koor uit Castricum. (foto aangeleverd)
Connection het koor uit Castricum. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

CASTRICUM - Connection het koor uit Castricum zal op 25 november vanaf 15.00 uur een middagvullend programma verzorgen in de Koogerkerk in Zuid-Scharwoude De Koogerkerk is in eigendom van een stichting die een verscheidenheid aan culturele activiteiten organiseert ter behoud van deze kerk.
Het koor Connection heeft een gevarieerd gospel repertoire met prachtige à capella nummers, maar het komt pas echt los als het vaste vierkoppige combo het koor begeleidt. Deze middag zingt Connection, in de sfeervolle kerk, een mix van het gospel repertoire en van het kerstrepertoire. “Als je in november kerstliedjes zingt moeten dat wel hele speciale liedjes zijn”, aldus Rolien Eikelenboom, dirigente van het koor.
Het basisrepertoire bestaat uit uptempo gospelsongs, ingetogen ballads, popsongs met een boodschap, negro-spirituals al dan niet gearrangeerd door de dirigente. Ook heeft het koor een aantal klassieke nummers in het repertoire. Met dergelijke muziek wordt regelmatig opgetreden in verschillende kerkdiensten, bejaardencentra, ziekenhuizen winkelcentra en scholen.
Voor wie graag komt kijken en luisteren naar dit speciale concert kan kaarten à 10 euro reserveren via kaartverkoopconnection@gmail.com. Ook zijn er kaarten verkrijgbaar aan de zaal. Adres: Koogerkerk, Koog 30, 1722EM Zuid-Scharwoude.

Meer berichten