Skip Samson speelt komend seizoen voor The Hague Royals

Algemeen
Afbeelding
(Foto: The Hague Royals)

De Haagse basketbalclub The Hague Royals heeft een nieuwe speler aangetrokken: Skip Samson. Pjotr Pandura verlengde zijn verblijf in Den Haag met nog een seizoen. 

Den Haag - Met de 25-jarige Skip Samson voegt de Royals extra eredivisie ervaring toe aan haar selectie. De geboren Haarlemmer speelde de afgelopen seizoenen voor onder andere Donar, Den Helder en ZZ Leiden. Ook deed hij internationale ervaring op bij het Duitse Aschersleben Tijgers als ook Cuxhaven Baskets. Bij onze oosterburen werd hij geroemd om zijn basketbal IQ en dynamiek. Vorig seizoen stond hij met Apollo Amsterdam een aantal keer tegenover The Royals. Technisch manager Frank Limburg noemt het een zeer nuttige toevoeging aan de stabiliteit van het team uit Den Haag. 

Piotr Pandura komt voor nog een seizoen zijn kunsten vertonen voor The Hague Royals. Vorig seizoen kwam de 1,98 m lange shooting guard tot twintig wedstrijden waarvan acht keer als starter. Hij staat bekend om zijn afstandsschoten.

Komende donderdag zijn deze twee spelers te bewonderen in de Sportcampus tijdens de eerste oefenwedstrijd tegen Feyenoord Basketball. Publiek mag met coronacheck code de zaal in. De entreeprijs is 5 euro. De wedstrijd begint om 18.00 uur.