Toneelvereniging MBOSV speelt 'Geknipt voor Elkaar' in theater De Kampanje.
Toneelvereniging MBOSV speelt 'Geknipt voor Elkaar' in theater De Kampanje. ((Foto: Toneelvereniging MBOSV))

'Geknipt voor Elkaar'

DEN HELDER - Toneelvereniging MBSOV speelt vrijdag 19 april het blijspel 'Geknipt voor Elkaar' in theater De Kampanje in Den Helder. Aanvang 20.15 uur.

Simone werkt als kapster in de salon van haar nukkige bazin Pia. Om iets meer plezier te beleven op de werkvloer, koppelt zij stiekem vrijgezelle klanten aan elkaar. Als Pia een ongelukje krijgt en tijdelijk niet kan werken, moeten Simone en haat collega Dieneke de salon draaiende houden. Ze komen om in het werk en hun vaste klant Greet biedt haar hulp aan.

Ondanks de vervelende klanten van Pia, die Simone en Dieneke nu zelf moeten helpen, draait de salon voorspoedig. Het koppelen van de klanten is wel even een ander verhaal. Het valt voor Simone niet mee de juiste mensen bij elkaar te vinden en als bekend wordt dat een man uit de wijk een grote prijs heeft gewonnen, doen de roddelverhalen al snel de ronde.

Zou het Klaas de Groot zijn? Stoere aantrekkelijke Klaas, die iets met nogal specifieke eisen zoekt? Simone bedenkt een plan om aan zijn eisen te kunnen voldoen, maar oh dat wel helemaal goed komt? Want zeg nu eerlijk, welke vrouw wil er nu niet een date met een knappe rijke kerel? Kaarten à 12,50 verkrijgbaar bij A. Baijs, tel. 0223-633110 of J. Lont, tel. 0223-619013. En op de avond zelf aan de zaal, maar pinnen is niet mogelijk.

Meer berichten