Seniorenmiddag op stapel.
Seniorenmiddag op stapel. ((Foto: pexels.com))

Reserveer kaarten voor de Helderse Seniorenmiddag

DEN HELDER - De kersteditie van de Seniorenmiddag staat voor woensdag 18 december op de kalender. De kaartverkoop voor deze gezellige middag voor 55+-ers gaat op dinsdag 26 november van start.

In de Helderse schouwburg De Kampanje wordt vanaf twee uur een gevarieerd programma gepresenteerd, waar tientallen artiesten uit stad en regio aan zullen deelnemen. Muziek, dans en voordracht vormen traditioneel de ingrediënten van de Seniorenmiddag. Het programma blijft echter tot het laatste moment een verrassing. Na afloop van het zaalprogramma kan er in de Stadshal worden nagekaart met op de achtergrond muziek van de formatie Always Late. Het feest van herkennen en ontmoeten vangt aan om 14.00 uur.

Kaarten

De zaal gaat open om 13.30 uur. De toegangsprijs is € 7,00, inclusief plaats bespreken en garderobe. De kaarten voor de Seniorenmiddag zijn verkrijgbaar bij diverse seniorencentra en aan de kassa van schouwburg De Kampanje 0223-674664 van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de kaartverkoop te verkrijgen bij Ria Czech 0223-642779.

Seniorendiner

Tevens bestaat de gelegenheid om na afloop van de Seniorenmiddag gebruik te maken van een seniorendiner in restaurant Stoom van de schouwburg. Het seniorenmenu bestaat uit: voorgerecht: waterkerssoep, hoofdgerecht: rucolastampot met een kalfsgehaktbal en gebakken spekjes en nagerecht: appeltaart met een bolletje vanille-ijs. De prijs bedraagt €15 p.p. exclusief drankjes. Reserveren via 0223-67466 of e-mail info@restaurantstoom.nl. Zie ook www.seniorenmiddag.nl

Meer berichten