Meerwerf Basisschool Dr. Jac. P. Thijsse tekende contract met zwemschool de Dolfijn van Andre Boon.
Meerwerf Basisschool Dr. Jac. P. Thijsse tekende contract met zwemschool de Dolfijn van Andre Boon. ((Foto: aangeleverd))

Schoolzwemmen op de kaart

DEN HELDER - Meerwerf Basisschool Dr. Jac. P. Thijsse tekende dinsdag 2 juli een contract met zwemschool de Dolfijn van Andre Boon.

"We zijn trots en blij omdat wij de allereerste school in Den Helder zijn die schoolzwemmen weer op de kaart zet. In het nieuwe schooljaar starten wij met schoolzwemmen. Het is de bedoeling dat alle kinderen hun zwemdiploma A halen. Dit vinden wij heel belangrijk, omdat Den Helder omringd is met water", aldus een woordvoerder van de basisschool. In een groep van maximaal acht leerlingen geeft Andre Boon in zwemschool de Dolfijn zwemles aan de leerlingen van de Dr. Jac. P. Thijsseschool. Op 9 september wordt de eerste schoolzwemles gegeven.

"Zwemmen en bewegen vinden wij heel belangrijk omdat Den Helder omringd is door water. De slogan van de Thijsseschool is 'sportief en maritiem' en daar sluit het schoolzwemmen naadloos op aan. Wij hebben als doel om elke leerling van school te laten gaan met een zwemdiploma."

Meer berichten