Samenwerken aan een drugsvrije toekomst

Algemeen
Moedige Moeders helpt bij informatie over alcohol en drugs, middels zelfhulpgroepen.
Moedige Moeders helpt bij informatie over alcohol en drugs, middels zelfhulpgroepen. (Foto: Pixabay )

VOLENDAM - Moeders bezitten een oerkracht, als het op de kinderen aankomt. Die krachten ontdek je vooral als je kind in de problemen zit. Er wordt geknokt, steeds worden de grenzen verlegd om je kind in de goede richting te duwen. Als het niet meer lukt kan je hulp vragen bij onder andere de Moedige Moeders.

Wilt u informatie over alcohol en drugs? Kijk dan op de website www.moedigemoeders.nl. Wilt u persoonlijk contact? Bel dan de hulplijn via tel: 06-38379733. Dit nummer is bereikbaar van 10 uur 's morgens tot 10 uur 's avonds.

Steun en begrip

Zoekt u naar steun, begrip en een luisterend oor? Bezoek dan de zelfhulpgroep in de Ark. De avonden zijn anoniem en bestemd voor ouders, partners en overige verwanten van gebruikers/verslaafden.

Bijeenkomst

26 februari om 20.00 uur is er weer een bijeenkomst te bezoeken. Adres is De Val van Urk 7 in Volendam. Staat uw familielid open voor een gesprek met een ervaringsdeskundige?

Hulplijn

Bel dan de hulplijn, dan wordt er iemand gezocht die bij de hulpvraag past. Hij of zij kan een NA groep bezoeken. Deze is er op maandagavond vanaf 19.30 uur. Like Moedige Moeders op Facebook! Facebook.com/mmoeders.