Bij ESVO Tenten uit Volendam zijn ze druk aan de slag om aan de vraag van de beschermingszeilen te voldoen.
Bij ESVO Tenten uit Volendam zijn ze druk aan de slag om aan de vraag van de beschermingszeilen te voldoen. (Foto: aangeleverd )

Volendams bedrijf draait overuren productie beschermingszeilen

VOLENDAM -  Bij ESVO Tenten uit Volendam regent het momenteel bestellingen vanuit het hele land, en zelfs internationaal is er nu vraag naar hun beschermingszeilen die worden ingezet ter bescherming van medewerkers achter kassa's, balies, noem maar op. 

"Plotseling werden wij benaderd door winkeliers. Zij waren op een idee gebracht door een foto van een supermarkt met 'zuilen' voor caissières en een hangend toonbankschot uit doorzichtig zeil voor een cafetaria. Sindsdien regent het online bestellingen voor winkels, balies, marktkramen, 100 balies op Schiphol, alle trams van het G.V.B. in Amsterdam, apotheken, noem maar op. Gelukkig hebben we vele pallets op voorraad en werken nu vele extra uren, maar we ontvingen vanmorgen een internationale aanvraag voor 50 kilometer en dan moeten we toch even schakelen", aldus directeur Richard Schokker.

Het 'schot' of zeil biedt bescherming tegen hoesten en niezen, uiteraard dient men nog steeds de 150cm afstand in acht te houden. 

Meer berichten