Kinderen zijn welkom op de échte Pakjesboot 12 in Hoorn, Enkhuizen en Haarlem.
Kinderen zijn welkom op de échte Pakjesboot 12 in Hoorn, Enkhuizen en Haarlem. ((Foto: aangeleverd))

Kinderen welkom op de échte Pakjesboot 12 in Hoorn, Enkhuizen en Haarlem

REGIO - Pakjesboot 12, bekend van de landelijke intocht op televisie, is tot en met donderdag 5 december in verschillende Noord-Hollandse steden te bezoeken voor opa's, oma's, vaders, moeders, kinderen en kleinkinderen. Hij meert aan in Hoorn, Enkhuizen, Haarlem en Weesp; en iets verderop in Almere, Spakenburg, Rotterdam, Dordrecht en Willemstad.

Aan boord kunnen de kinderen zien hoe Sinterklaas en zijn Pieten leven en werken. In de kombuis maken de Bakpieten pepernoten, marsepein, borstplaat en ander lekkers. In het pakjesruim zijn de Inpakpieten koortsachtig bezig alle cadeaus voor de kinderen van Nederland in te pakken. En als de kinderen heel stilletjes doen, mogen ze ook nog een blik werpen in de slaapkamer van Sinterklaas. In de werkkamer ontmoeten de kinderen de Sint achter zijn bureau met het Grote Boek.

Speciaal voor de bezoekers van deze website geldt een kortingsregeling. Ga naar www.pakjesbootdagen.nl en de rest spreekt voor zich. Vul tijdens het afrekenen de actiecode PBD2019RM in en ontvang 15% korting op de kindertickets.

Meer berichten