Swingen met The Hot Revival Stompers

Algemeen
The Hot Revival Stompers
The Hot Revival Stompers (Foto: Aangeleverd)

ENKHUIZEN - De Sgt.Pepper’s Jazz-Club presenteert zondag 16 januari een optreden van de Hot Revival Stompers. Vanwege de lockdown vindt het optreden plaats middels een stream. Vanaf 16.00 is de band te bewonderen via www.sgtpeppersjazzclub.nl. Een live optreden in het Peperhuis is helaas nog niet mogelijk.  

De Hot Revival Stompers zijn terug na een break van veertien jaar. Met een stevige bounce, een mix van New Orleans Revival en Trad Jazz. De Stompers was een hechte vriendengroep die tot 2007 met veel plezier muziek maakten. Zij traden met succes en plezier op in binnen- en buitenland. Hiernaast hebben zij in het verleden vier cd’s opgenomen. Zij lieten zich inspireren door grootheden als Louis Armstrong, Ken Colyer, Wynton Marsalis. Groot voorbeeld was ook Phil Mason van de Max Collie Rhythm Aces. Tijdens hun radiostilte bleef het contact altijd bestaan. Er is een enkel reünie concert gegeven of in andere samenstellingen met elkaar gemusiceerd. 

Bandleden

Edwin Jans - cornet, Jeroen Knukkel - klarinet, Barry Woestenburg - trombone, Jaap de Wit sr. - stringbas, Hans Mantel - banjo en Jaap de Wit jr. - drums. Dat belooft weer als vanouds heerlijk swingen met de Stompers.

Informatie

Zin in een avondje swingen? Check dan op zondag 16 januari in op de homepage via:
www.sgtpeppersjazzclub.nl