Open dag IJsselzand

  Nieuws

ENKHUIZEN - De vrijwilligers van Buurthuis IJsselzand willen aan iedereen laten zien dat het er goed vertoeven is. Dat IJsselzand een fijne plek is voor de buurtbewoners en iedereen die even wil binnenwandelen. Daarom organiseren zij samen met de buurt en het welzijnswerk van Welwonen een open dag, zaterdag 15 september van 10.00 tot 17.00 uur.
Vorig jaar werd het buurthuis opgeknapt en opnieuw ingericht. Er kwam onder andere een nieuwe ruime keuken. De buurt dacht na over een nieuw logo dat vervolgens werd ontworpen door Walter Venema en nu aan iedereen wordt getoond.

Programma

Tijdens de open dag zijn er workshops van Puur Koken, Pilates, Creatief met Jeugdbelangen, Yoga en Koersbal. Stuk voor stuk activiteiten van clubs en groepen die wekelijks of met regelmaat in IJsselzand te vinden zijn. Voor de kleine kinderen is er schminken en een luchtkussen. In kledingruilwinkel ’t Pakje kunnen bezoekers kleding ruilen en kopen. Ook kunnen ze hier even bijkletsen onder het genot van een kopje koffie of thee. In de middag laat de jeugd haar talenten zien. Een vakkundige jury van de talentenshow beoordeelt wie er met de hoofdprijs naar huis gaat. Dansgroep Bloody Rainbows verzorgt een optreden en er is een verloting met mooie prijzen. Het muzikale gedeelte van de open dag wordt verzorgd door een bekende Enkhuizer dj: ‘BE-er DJ MdV’. Meer informatie: welzijnswerker Judith Smid, jsm@welwonen.nu of 06-30347160.

Meer berichten