Opening van Olympia.
Opening van Olympia. ((Foto: Rowin van Diest))

Opening Nieuw Olympiakantoor

HAARLEM - Helaas geen parachutisten die werden beloofd maar een swingende sambaband vormden de opening van het nieuwe Olympia-kantoor, gelegen aan het Stationsplein.

Olympia is sinds 2001 gevestigd in Haarlem en betrok onlangs het nieuwe kantoorpand. Dat moet, zegt eigenaar Maurice van den Bosch, helpen om de ambities van Olympia te realiseren: 'Wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Voor ons is het aangaan van relaties en de band met onze uitzendkrachten en opdrachtgevers essentieel. Daar hoort een passende omgeving bij. In ons nieuwe open en sfeervolle pand voelt iedereen zich thuis. En de ligging pal naast het station in hartje Haarlem is fantastisch.'

Het nieuwe Olympia-kantoor is voor velen een bekend pand. Het werd grondig verbouwd en getransformeerd tot een modern onderkomen met dankzij de grote ramen aan de voorzijde een prachtig uitzicht op het altijd levendige Stationsplein. Vanuit dit kantoor vinden jaarlijks honderden mensen voor zowel korte als langere tijd hun weg naar de Haarlemse en regionale arbeidsmarkt. Olympia Haarlem werkt in opdracht van het MKB en groot bedrijfsleven in uiteenlopende sectoren waaronder gemeenten, nutsbedrijven en de afvalzorg.

Het openings- en jubileumfeest op 13 september beloofde een waar spektakel te worden. Bij goede weersomstandigheden zouden twee parachutisten op het Stationspleinlanden. Zij symboliseren de twee kernwaarden van Olympia in Haarlem namelijk passie en vakmanschap. Ondanks de zon die scheen kwamen er geen parachutisten. De Haarlemse bloemenmeisjes waren wel aanwezig om de genodigden te voorzien van een mooie bloem op het revers.

Meer berichten