Het Haarlemmermeers Mannenkoor Zang en Vriendschap.
Het Haarlemmermeers Mannenkoor Zang en Vriendschap. ((Foto: Aangeleverd))

Zang en Vriendschap hervat koorrepetities

HOOFDDORP - Het Haarlemmermeers Mannenkoor Zang en Vriendschap (HMZV) hervat maandagavond 19 augustus zijn repetities na de zomerstop.

Vanaf 19 augustus wordt gerepeteerd voor enkele optredens in de tweede helft van 2019. Waaronder een concert in Woonzorgcentrum In het Zomerpark in Nieuw-Vennep op vrijdagmiddag 13 september. Verder geeft HMZV een kerstconcert op 15 december in kerkgebouw Joannes de Doper in Hoofddorp. Dit wordt een sfeervolle kerstmatinee in aanloop naar Kerstmis.

Projectzangers

Voor het kerstconcert zoekt het mannenkoor de medewerking van projectzangers. Mannen die van zingen houden en het leuk vinden om met collegazangers aan een optreden te werken, zijn welkom. Kennis van het notenschrift is niet noodzakelijk. HMZV zorgt voor de concertkleding. Ook leden van andere koren kunnen zich aanmelden voor het projectkoor. Voor dit projectzangerschap wordt een eenmalige bijdrage van 30 euro gevraagd.

HMZV repeteert elke maandagavond in gebouw De Jeugd van Gisteren aan de Beemsterstraat 4 in Hoofddorp. Roland Bosma is de enthousiaste en deskundige dirigent. De repetitie duurt van 20.00 tot 22.15 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Zang en Vriendschap, dat al 87 jaar muziek maakt, is een prestatiegericht koor, maar sociaal contact en gezelligheid staan eveneens hoog in het vaandel.

Voor meer informatie of aanmelding, neem contact op met één van de bestuursleden:

www.hmzv.nl

Meer berichten