Optreden over dementie bij Boekhandel Stevens

Nieuws
Manon Kroezen verzorgt het optreden.
Manon Kroezen verzorgt het optreden. (Foto: Hester Doove)

HOOFDDORP - Cabaretière Manon Kroezen treedt zondag 29 september op bij boekhandel Stevens aan de Nieuweweg. Ze zingt liedjes uit haar cabaretvoorstelling over dementie en presenteert haar boek 'RUDY hoort er ook nog bij'.

Presentatie en signeersessie boek

In 'RUDY, hoort er ook nog bij' laat de Hoofddorpse cabaretière op een liefdevolle, humoristische, maar ook confronterende manier zien wat er zich afspeelt in de belevingswereld van iemand die lijdt aan dementie. En niet te vergeten, op wat voor manier de naaste omgeving ermee omgaat.

Mensen met dementie schamen zich vaak voor hun hersenziekte. Ook veel dierbare naasten weten niet goed hoe ze ermee moeten omgaan. Hoewel het aantal mensen met dementie de komende jaren sterk zal toenemen, weet het grote publiek nog maar weinig over deze ongeneeslijke aandoening. De pijn speelt zich vooral af achter gesloten deuren. Manon Kroezen wil daarom zorgen voor meer openheid over het onderwerp dementie.

Het optreden en de presentatie van het boek bij Stevens begint 14.00 uur. Na afloop is het mogelijk het boek te laten signeren.

De poster die hoort bij het optreden.