De handen gaan uit de mouwen in een Maatvast-locatie tuin.
De handen gaan uit de mouwen in een Maatvast-locatie tuin. ((Foto: Pixabay))

Medewerkers L'Oreal steken handen uit de mouwen voor Maatvast

HAARLEMMERMEER - Een groep medewerkers van L'Oreal knapt dinsdag 25 juni samen met de buurt, vrijwilligers en beheerders van Stichting Maatvast de tuin op bij wijkgebouw 't Rietland in Badhoevedorp om vervolgens een spelletjesmiddag te organiseren voor de bezoekers. Daarnaast geven zij wijkgebouw De Veste in Hoofddorp een opknapbeurt en helpen mee met een creatieve workshop in wijkgebouw De Amazone in Hoofddorp.

Citizen Day

Ieder jaar zetten L'Oréal medewerkers wereldwijd een dag hun normale werkzaamheden aan de kant om zich in te zetten voor maatschappelijke projecten. Tijdens de zogenoemde Citizen Day dragen zij als vrijwilliger hun steentje bij aan lokale organisaties.

Van L'Oréal Nederland spannen meer dan tweehonderd medewerkers van het kantoor in Hoofddorp en het distributiecentrum in Alphen aan den Rijn zich dinsdag 25 juni exclusief in voor verschillende organisaties die wat extra hulp kunnen gebruiken. Eén van die goede doelen dit jaar is Maatvast.

Via hun vrijwillige inzet krijgen medewerkers van L'Oréal een compleet kijkje in de functie van deze locaties voor de wijk en buurt.

Coco Chloë Aarts van L'Oréal: "We zijn erg blij dat we alweer voor de tiende keer wereldwijd onze jaarlijkse vrijwilligersdag Citizen Day mogen organiseren. Met het ondersteunen van stichtingen als Maatvast kunnen we een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Dit maakt al onze medewerkers ontzettend trots."

Meer berichten