Voor een luxueus interieur, betaal je bij Goossens nooit te veel.
Voor een luxueus interieur, betaal je bij Goossens nooit te veel. ((Foto: Goossens))

Goossens biedt de beste prijs-service garantie en meer

  Bedrijf in Beeld

CRUQUIUS - Goossens wonen & slapen op woonboulevard Cruquius biedt naast een unieke woon- en slaapcollectie in vier woonstijlen, ook de beste services. De beste prijs-service garantie is er daar een van: voor een luxueus interieur, betaal je nooit te veel. Goossens maakt de ultieme woonbeleving voor iedereen bereikbaar.

Omdat Goossens het design en productie in eigen hand houdt, kan zij hoogwaardig comfort aanbieden voor de beste prijs. En wordt een soortgelijk meubel elders voordeliger aangeboden, dan wordt de prijs van het product aangepast en ontvang je het prijsverschil retour.

Snel in huis

Daarnaast streeft Goossens ernaar om je meubel zo snel mogelijk te leveren door haar gratis professionele bezorgservice. Zo worden meer dan 1500 producten uit de collectie al binnen een week geleverd. Jij geniet dus al een paar dagen na je aankoop van je nieuwe bank, tafel, eetkamerstoelen, kast of bed. Heb je gekozen voor een customize-product? Het op maat maken van je meubel kost iets meer tijd. Maar Goossens belooft, het is het wachten waard. Uiteindelijk heb je een meubel in huis dat precies aan jouw persoonlijke wensen voldoet.

Écht advies

Kun je wel wat hulp gebruiken? Opgeleide woon- en slaapexperts geven een persoonlijk advies over alle mogelijkheden die Goossens-meubels bieden. Stylisten laten tijdens een gratis interieuradvies gesprek zien hoe jouw droominterieur tot leven komt. Maak een afspraak in de winkel, zodat er tijd wordt gereserveerd op het moment dat het jou uitkomt.

Kijk op www.goossens.nl/winkels voor de openingstijden en meer informatie. Goossens is gevestigd op woonboulevard Cruquius aan Spaarneweg 20.

Meer berichten