Vers is waar Uitgekookt voor staat.
Vers is waar Uitgekookt voor staat. ((Foto: Aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

"Door Maaltijdservice Uitgekookt eet ik met meer smaak en gezonder"

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Mooi weer zorgt voor blije mensen, ze gaan er op uit of genieten van een vakantie. Alleen ervaart niet iedereen dit hetzelfde. Voornamelijk ouderen hebben tijdens de zomer last van de warmte en zitten veel binnen.

Door vakanties van verpleegkundigen, vrijwilligers, kinderen en kleinkinderen heerst er vaak stilte in het appartement van Martie. "Tijdens de zomermaanden zit ik binnen, omdat mijn dokter mij heeft afgeraden de zon in te gaan, het is me ook gewoon te warm, hoor… Zelf koken is geen optie, het boodschappen doen is voor mij alleen niet te doen, omdat ik slecht ter been ben. Normaliter gaat mijn kleindochter op zaterdag met mij boodschappen doen, maar die heeft in de zomer natuurlijk heerlijke vakantieplannen. Via een kennis ben ik bij Uitgekookt terecht gekomen."

Op maandag- en donderdagavond komt vaste bezorger Gert de maaltijden bij Martie bezorgen. "Door Maaltijdservice Uitgekookt eet ik een stuk gezonder en heb ik meer aanspraak. Ik maak met Gert altijd even een praatje. Ik krijg het weekmenu op papier bij mijn bestelling, het menu vul ik in en geef ik de volgende keer weer aan hem mee. Het is erg gemakkelijk om de maaltijden op deze manier te bestellen, met de computer kan ik niet zo goed overweg."

Hollandse maaltijden

De Hollandse maaltijden eet Martie het liefst. "Vooral de spinazieschotel met rundergehakt vind ik heerlijk. De smaak van de maaltijden verrast mij telkens weer. Daarnaast zijn de maaltijden vers bereid, zout- en vetarm en bevatten 200 gram groente. Dus naast dat de maaltijden erg lekker zijn, zijn ze gezond en helpen ze mij om vitaal te blijven. Het verwarmen van de maaltijd doe ik in de oven, dat vind ik het handigst."

Proefpakket

Ook genieten van een heerlijke maaltijd van Uitgekookt? Vraag vandaag nog een proefpakket aan via 085-0406065 of klik hier en vraag hem direct online aan. Uitgekookt is al jaren leverancier van de betere, betaalbare maaltijden. Ze zijn ambachtelijk, voedzaam, gezond en vooral lekker. Het is een koelvers concept, zoutarm en zonder onnodige toevoegingen. Door te werken met verse ingrediënten blijven de vitamines gewaarborgd en dat proeft u direct! 

Meer info: www.uitgekookt.nl

Meer berichten