Rob, Roel, Roy en Yvon van der Geest vieren het 90 jarig bestaan van Rob van der Geest Sport 2000.
Rob, Roel, Roy en Yvon van der Geest vieren het 90 jarig bestaan van Rob van der Geest Sport 2000. ((Foto: Miranda Castelein Studio MiCa))
Bedrijf in Beeld

90 Jaar Rob van der Geest SPORT 2000

  Bedrijf in Beeld

NIEUW-VENNEP E.O. - Rob van der Geest SPORT 2000 viert deze en volgende week haar 90-jarig bestaan. Het bedrijf bestaat uit drie sportwinkels, die gevestigd zijn in Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep en 's-Gravenzande.

Sla je slag met de speciale jubileumacties

In 1929 is Piet van der Geest met een transportfiets begonnen met textiel verkopen. Dit groeide uit tot een eerste winkel, die werd gevestigd aan het Westeinde in Roelofarendsveen. Hierna bouwde hij samen met zijn vrouw Ploon het bedrijf verder uit op het Noordeinde. De textiel werd uitgebreid met woninginrichting en later, na de komst van Rob in 1979, met mode- en sportartikelen.

Sinds 1983 is het bedrijf in handen van Rob en Yvon van der Geest. Eerst als gecombineerde mode- en sportzaak, sinds 2003 geheel gespecialiseerd in sportartikelen. In 1986 is het filiaal in 's-Gravenzande geopend en in 2003 is het filiaal in Nieuw-Vennep aan de onderneming toegevoegd. Sinds de opening in Nieuw-Vennep heeft het bedrijf meer dan twintig full- en parttimers in dienst.

De zonen van Rob en Yvon, Roy en Roel, bemoeien zich al meer dan 10 jaar met het bedrijf en hebben in 2011 het initiatief genomen om het assortiment van de winkels ook online aan te bieden. Dit doen zij door middel van gespecialiseerde webshops, waaronder Wandel-Geest, Winter-Geest, Tennis-Geest, Hardloop-Geest, Voetbal-Geest en Fitness-Geest. Hierdoor worden consumenten zowel online als offline bediend.

Van der Geest viert het 90-jarig bestaan met speciale acties. In week 42 (14 tot en met 19 oktober) wordt getrakteerd op 20 procent korting op alle kleding. In week 43 (21 tot en met 26 oktober) ontvangen klanten 20 procent korting op alle vrijetijds- en sportschoenen.

Meer berichten