Optreden Rebecca Lobry en salsaworkshop bij My Generation

  Uit
Zangeres Rebecca Lobry.
Zangeres Rebecca Lobry. ((Foto: Aangeleverd))

HOOFDDORP - Rebecca Lobry brengt donderdag 21 november, samen met toetsenist Jean Louis van Dam, latin jazz en bossa nova repertoire ten gehore tijdens My Generation in het Duyckerscafé. Voorafgaand aan dit optreden is er een workshop Salsadans.

Bezoekers kunnen zich laten meenemen door warme klanken vol passie en vuur. Geniet van de muziek vanuit de stoel of op de dansvloer. De toegang tot het café is vrij en het optreden is van 15.00 tot 16.30 uur.

Workshop

Voorafgaand aan het optreden in het café kunnen de bezoekers meedoen aan een Salsa dansworkshop van 14.00 tot 15.00 uur. In de studio bij Pier K neemt een enthousiaste docent de deelnemers mee naar de wereld van de Salsa. Gewoon doen en plezier hebben staat voorop. Dus voor iedereen, ook voor mensen zonder (Salsa) maatgevoel. En daarna natuurlijk de dansvloer op in het Duyckercafé. Voor deze workshop wordt 5 euro gevraagd, contant te betalen deze middag. Opgeven: mygeneration@amstelring.nl.

Rebecca Lobry

Zangeres Rebecca Lobry specialiseerde zich aan het conservatorium in Latin Jazz onder de hoede van zangdocente Josee Koning, maar haar repertoire omvat vele stijlen als salsa, jazz, pop en funk. Sinds 2001 toert ze met het beroemde Malando-orkest langs de Nederlandse theaters. In 2004 maakte ze een tournee met de salsaband Rumbatá en al jaren is Rebecca de vaste zangeres van de begeleidingsband van de Open Bak van theater De Engelenbak. Specialiteit is haar enorme repertoire van Spaanse en Braziliaanse songs, ze brengt dat met een geweldige uitstraling naar het publiek. Met haar zuivere en heldere stem brengt ze het publiek dikwijls in vervoering.

My Generation

Met My Generation staat cultureel ontmoeten en meedoen centraal. Het programma is ook zeer geschikt voor mensen die iets meer ondersteuning nodig hebben. Informatie bij Misha de Jong via mygeneration@amstelring.nl en 06-14646643.

Meer berichten