Zomeravondconcerten in de Speelhoorn in Hoorn

Algemeen
Elsa Birg.itta Bekman
Elsa Birg.itta Bekman (Foto: aangeleverd)

Door de 1,5 meter maatregel vinden de zomeravondconcerten niet plaats in Manifesto, maar de speeltuin de Speelhoorn is de perfecte plek om neer te strijken voor een serie intieme akoestische concerten.

In een intieme setting genieten muziekliefhebbers vanaf 8 augustus vier zomeravonden van bijzondere akoestische optredens in de sfeervolle speeltuin. Als eerste een West-Friese avond met Loes Fabienne, Johan Keeman en Marianne Ligthart en speciale gast Brent Emmerink.

De tweeling Sander en Arnout Brinks, beter bekend als Tangarine treedt 14 augustus op. Het voorprogramma wordt verzorgd door Carel Brouwers.

Vervolgens komen Hannah Mae en de in Hoorn bekende zanglerares Jerney Molenaar aka Jerney Kate op 22 augustus naar de speeltuin. Jerney Kate brengt haar veelgeroemde ode aan Eva Cassidy onder de naam Simply Eva. Hannah Mae is onder de hoede van Ilse de Lange bezig om het land te veroveren.

Afsluiter in de serie is de eigenzinnige en zeer getalenteerde Elsa Birgitta Bekman. Elsa komt 28 augustus en als voorprogramma speelt de uit de talentenfabriek van muziekschool Boedijn afkomstige Hoornse zangeres Lolo.

Speeltuin de Speelhoorn is te vinden tegenover Manifesto, locatie naast zwembad de Waterhoorn, Holenweg 14 in Hoorn. De optredens duren van 19.30 tot 23:00 uur.

Alleen zitplaatsen zijn te reserveren per twee kaarten en iedereen behoort zich te houden aan de corona-maatregelen.

Ga voor meer informatie en kaartjes naar www.manifesto-hoorn.nl.

Hannah Mea.
Marianne Ligthart.
Tangarine.