Bibliotheek Hoorn bekijkt digitale uitjes

Algemeen
New York, New York!
New York, New York! (Foto: aangeleverd)

HOORN - Lekker door een museum struinen, zonder drukte om je heen? Het kan, gewoon vanaf de bank! En dan hebben we het niet alleen over musea in Nederland. Ben je bijvoorbeeld al eens in het MoMA geweest in New York? Of in het Musée d’Orsay in Parijs? Maar er is meer. Denk aan concerten, lezingen of dierentuinen. Digitaal is nu even heel normaal.

Reis mee naar New York op 18 mei

We kunnen zelf beperkt reizen. Daarom nemen we je digitaal graag een avond mee naar het buitenland. Na steden als Parijs, Marrakesh en Rome, reizen we in mei naar New York. In deze virtuele reis naar de overkant van de oceaan komt al die diversiteit en rijkdom van de stad aan de orde. Onder leiding van Krzystof Dobrowolski-Onclin van Bureau Boeiend ontdekken we New York gewoon vanuit huis.

Doe mee met de Zoomsessie op 13 mei

Wil je vanaf de bank een museum bezoeken of naar een concert of voorstelling gaan? In deze Zoomsessie hebben we het over alle mogelijkheden om digitaal eropuit te gaan. Wat zijn must-sees? We hebben het voor je uitgezocht. Ga je mee op ontdekkingsreis?

Meer weten over de Digitale Donderdag?

Elke donderdag staat bij de Bibliotheek Hoorn in het teken van digitale vaardigheden. We delen tips op social media en geven online Zoomsessies. En elke maand sturen we een nieuwsbrief uit met allerlei leuke tips en feitjes. Meer weten? Kijk op de website en meld je aan voor onze speciale digitale nieuwsbrief. www.bibliotheekhoorn.nl/digitaledonderdag.