Obstakelruns: hardloopevenementen waarbij het niet alleen gaat om hardlopen, maar ook om het nemen van obstakels.
Obstakelruns: hardloopevenementen waarbij het niet alleen gaat om hardlopen, maar ook om het nemen van obstakels. ((Foto: Marcel Rob))

Sponsor-obstakelrun Battle4life door en voor Inloophuis Pisa

HOORN - Voor de vierde keer vindt donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) een obstakelrun door en voor Inloophuis Pisa plaats. Er is een parcours van zes, twaalf en achttien kilometer. Voor de kids is er een kleine run van drie kilometer. Nieuw dit jaar is de Family run van zes kilometer. Ook kunnen bedrijven weer meedoen met een bedrijventeam. De opbrengst van de deelnemers komt geheel ten goede aan Inloophuis Pisa.

Obstakelruns zijn hardloopevenementen waarbij het niet alleen gaat om hardlopen, maar ook om het nemen van obstakels. Wanneer je de strijd aangaat met de vreselijke ziekte kanker, dan zijn er ook vele obstakels die genomen moeten worden. Samen sta je hierbij sterk, samen ga je de strijd aan. Zo ook bij Battle4life. Tijd wordt tijdens deze obstakelrun niet gemeten. Het gaat om het meedoen.

De start en finish zijn bij Oranje Buiten. Het parcours loopt grotendeels door het Julianapark. Er zijn ruim 25 obstakels opgenomen in het gewijzigde parcours. Er zijn ook een aantal nieuwe obstakels zoals een 'Wipwap'. Dit is een evenwichtsbalk die halverwege omklapt. Er is een 'Monkey Cage'. Dit zijn ringen waar je als een aap naar de overkant moet slingeren. Nieuw dit jaar is de Family run. Hieraan kunnen kinderen vanaf acht jaar meedoen. Er moeten minimaal één ouder en één kind in het team zitten.

De organisatie is ook op zoek naar vrijwilligers die deze dag willen helpen. Inschrijven voor de obstakelrun of aanmelden als vrijwilliger kan via www.battle4life.nl. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, zijn sponsorformulieren gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden om sponsors te werven en zijn te downloaden via de website.

Meer berichten