Leerlingen IBS Elif ontbijten in stadhuis

  Nieuws
Na het ontbijt ontvingen de leerlingen uit handen van burgemeester Jan Nieuwenburg een cheque voor de Stichting Kinderpostzegels. (Foto: aangeleverd)
Na het ontbijt ontvingen de leerlingen uit handen van burgemeester Jan Nieuwenburg een cheque voor de Stichting Kinderpostzegels. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Leerlingen van de Islamitische Basisschool Elif uit Hoorn ontbeten woensdag 7 november samen met het college van burgemeester en wethouders in het stadhuis. Dit Burgemeestersontbijt is onderdeel van de week van het Nationaal Schoolontbijt.
De kinderen, hun juf, de burgemeester en wethouders praatten gezellig met elkaar onder het genot van boterhammen, een kopje thee en vers fruit. Niet alleen het belang van gezond ontbijten werd besproken, maar ook van alles en nog wat over onze stad.
Na afloop ontvingen de leerlingen uit handen van burgemeester Jan Nieuwenburg een cheque voor de Stichting Kinderpostzegels. Dat is dit jaar het goede doel van het Nationaal Schoolontbijt. Eén van de projecten van de Stichting is het aanbieden van kinderfeestjes voor de héle klas, waarbij scholieren op een speelse manier leren dat iedereen erbij hoort en niemand buiten de boot valt. Net zoals bij het Nationaal Schoolontbijt.

Meer berichten