De voorstelling 'Stoere broer'.
De voorstelling 'Stoere broer'. ((Foto: aangeleverd))

Grappige mimevoorstelling 'Stoere Broer!'

LANDSMEER - Alieke van EigenWijsjes verzorgt zondag 14 april de 14e theatervoorstelling voor kinderen sinds september 2016. Deze keer heeft zij een voorstelling uitgekozen over samen willen spelen, over sterk zijn, over broers en zussen, over dingen durven en over bang zijn: Stoere Broer! De grappige mimevoorstelling voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar begint om 10.00 uur in Dorpshuis Landsmeer.

De deur van de grote zaal gaat om 09.45 uur open. In Stoere Broer van Buro Bannink spelen Tessa Friedrich en Olivier van Klaarbergen de rol van Tess en haar grote broer Tommie. Tommie is echt veel ouder. Tess houdt van avontuur en vindt samen spelen met haar grote, stoere broer het allerleukste wat er is. Maar Tommie en Tess zijn heel verschillend. Soms vindt Tommie zijn kleine zusje erg vervelend. Want Tommie houdt namelijk niet van buitenspelen, hij leest liever een boek. Je zou denken dat Tommie nog veel stoerder is dan Tess, maar Tommie schrikt altijd van alles en iedereen. Hij is een beetje bang en dat vindt Tess maar raar. Grote broers moeten toch stoer zijn? En kleine zusjes houden toch van bloemetjes? Misschien lukt het Tess om haar grote broer stoerder te maken. Als hij tenminste zijn gezicht durft te laten zien. Maar is Tess eigenlijk zelf wel zo stoer? En is zij nooit eens ergens bang voor? We kunnen toch allemaal wel eens ergens bang voor zijn?

De prijs is 6,50 euro per kind (tot 2 jaar gratis) en 3,50 euro per begeleider, graag contant betalen aan de deur. De voorstellingen van EigenWijsjes zijn meestal uitverkocht, dus reserveer snel via www.eigenwijsjesvoorkinderen.nl, 06-48509814 of alieke@eigenwijsjesvoorkinderen.nl.

Meer berichten