Train mee met IVV

Algemeen
Bij IVV beleef je veel plezier aan het voetbal.
Bij IVV beleef je veel plezier aan het voetbal. (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - Kennismaken met een leuke voetbalclub? Dat kan! IVV heeft in verschillende leeftijdscategorieën ruimte voor nieuwe spelers, zoals de O16-categorie (hoofdklasse) en de O17-categorie (hoofdklasse). Stuur een mailtje naar clubinfo@ivvlandsmeer.nl en dan hoor je wanneer je kunt meetrainen.

Open Trainingsdag Mini’s, O8 en O9

Op woensdag 26 mei houdt IVV van 15.00 tot 17.00 uur een Open Trainingsdag voor kinderen van 5 tot en met 9 jaar (Mini’s, O8 en O9). Het belooft een gezellige middag te worden met een leuke en uitdagende circuittraining en leuke wedstrijdjes. Aanmelden kan via clubinfo@ivvlandsmeer.nl.

IVV timmert aan de weg

IVV is een ambitieuze dorpsclub waar plezier en gelijke kansen voor spelers voorop staan. De vereniging timmert de laatste jaren hard aan de weg. Zo is haar eerste team in drie jaar tijd van de vierde naar de tweede klasse gepromoveerd. Ook de jeugdopleiding wordt steeds professioneler. Dit heeft geresulteerd in een top 200-plek in de lijst van best presterende amateurclubs van Nederland. Hier doen meer dan 3000 clubs aan mee.

Ook letterlijk timmert IVV aan de weg. Onlangs is de verbouwing van de kantine begonnen. Voorzitter Denis Brouwer: “Dus ben je op zoek naar een leuke en goede club, dan hopen we jou snel te kunnen begroeten in onze vernieuwde kantine!”