IVV blijft het goed doen

LANDSMEER - IVV won van ZSGO/WMS met 2-0: het team van trainer Gerrie Breugem moest alles geven om deze sterke tegenstander op de knieën te krijgen. Na vier duels in de derde klasse is IVV nog steeds ongeslagen en dat is een fraaie prestatie. ZSGO/WMS is volgens veel insiders de grote favoriet voor de titel in deze klasse. Het was dan ook knap wat de Amsterdammers lieten zien.
IVV moest steeds meer in het defensief om de nul vast te houden. Met rust stond het nog steeds 0-0. In de tweede helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Na een uur kon Davey de Haze de score openen. Daarna waren er aan beide kanten af toe kansen. Na een goede voorzet van Dave Hertog kon Terzo een kwartier voor tijd de tweede treffer van de middag maken. Die voorsprong werd zonder al teveel moeite vastgehouden. Breugem was na afloop natuurlijk een tevreden man. Zijn team was overeind gebleven en had zich mentaal ijzersterk getoond.