Meedoen met de Hubo Kaagloop? Snel inschrijven! Voor jong en oud.
Meedoen met de Hubo Kaagloop? Snel inschrijven! Voor jong en oud. (Foto: (Adobe Stock))

Inschrijven voor de Hubo Kaagloop in Wervershoof

WERVERSHOOF - Jong en oud kan meedoen met de 33e Hubo Kaagloop. De inschrijving is van start! De organisatie is inmiddels op volle kracht om er een mooie sportieve dag van te maken op zondag 26 januari.

De Hubo Kaagloop kent voor volwassenen de afstanden van vijf en tien kilometer. Het startschot luidt om 11.30 uur bij het ´t Eiland, nabij sportpark De Westrand in Wervershoof. De Kaagloop is een snel en volledig verhard parcours langs de dijk en door het dorp. Dit keer nog leuker door onder andere: online tijdregistratie, een mooie VVW kantine en kleedkamers, sportmasseurs, een top speaker, een heerlijke traktatie en vele gratis actiefoto's. Ook is een nieuwe categorie toegevoegd: de jeugdloop. Jong volwassenen (tot 18 jaar) lopen in een eigen leeftijdscategorie mee in de vijf kilometerloop.

Kinderloop

De kinderloop was vorig jaar een groot succes en wordt samen georganiseerd met Smallsteps en verschillende regionale basisscholen. Na een gezamenlijke warming up wordt in verschillende gecombineerde groepen gestart. De kinderloop start vanaf 10.00 uur en voor ieder kind is er een medaille en voor de winnaars een beker.

Familiedag

"Dat het snelle parcours in trek is bij de lopers, blijkt wel uit de grote deelname de laatste jaren en ook aan de deelname van een groot aantal regionale (sub)toppers. Maar we hebben vooral de intentie er een mooie sportieve familiedag van te maken. Met de verschillende afstanden en een goed bezochte kinderloop is er voor ieder wat wils." aldus Sjaak Bakker, voorzitter van IJsclub De Noord die deze loop organiseert, samen met Runnersworld Hoorn.

Inschrijving

Meedoen aan de Hubo Kaagloop? Inschrijven kan via www.kaagloop.nl. Daar zijn ook overige informatie en praktische zaken te vinden. Deelname kost 7 euro via online inschrijven (8,50 op de dag zelf). Deelname aan de jeugd- en kinderloop kost 2 euro.

Meer berichten