(Foto: aangeleverd)

Tehuis gezocht

REGIO - Opnieuw een koppeltje langoortjes in de 'spotlights', of hangoortjes. Het zijn dwergkonijntjes met de rus-tekening. Mooi lichtbeige met donkere oortjes en een donker neusje. Wat daar ook bij hoort zijn de rode oogjes. Al met al mooie aparte verschijningen.

Kian, het rammetje, is gecastreerd en is vier jaar oud en Hippie, de voedster is een paar jaartjes ouder. Ze zijn samen afgestaan, maar kenden elkaar alleen maar vanuit een apart hok. Nadat Kian is gecastreerd mochten ze in het 'koppelhok'. Dat wil zeggen, wel elkaar van heel dichtbij zien en aan elkaar besnuffelen, maar nog niet samen. Een paar weken na de castratie werd het sein veilig gegeven. En wat prachtig om te zien, ze waren vreselijk blij met elkaar, eten samen, wassen elkaar en liggen bijna bovenop elkaar te slapen. Het spreekt natuurlijk vanzelf dat dit stelletje samen moet blijven.
Wie meer wil weten of kennismaken, kan bellen naar 0224-551818 of komt tijdens de bezoektijden even langs in DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn. Meer info: kijk op www.dierenasiel-schagen.nl.

Meer berichten