De zangers van Full House.
De zangers van Full House. ((Foto: aangeleverd))

Kerstconcert Men@Work in Bonifatiuskerk

SPANBROEK - Kom met Vocal group Men@Work in de kerstsfeer: de kerstboom lonkt, lichtjes, kaarsjes, bezinning, samen zijn met familie en vrienden, samen eten, drinken en luisteren naar de mooiste kerstliedjes, zoals Driving home for Christmas.

Het kerstconcert van Men@Work vindt zaterdag 21 december om 20.00 uur plaats in de Bonifatiuskerk, Spanbroekerweg 186 in Spanbroek. Aan dit concert neemt ook de zanggroep Full House uit Wognum deel.

De kerk staat volledig in kerstsfeer en de twaalf mannen van Men@Work zingen een aantal bekende, maar ook minder bekende kerstnummers.

Men@Work is een vocal group met twaalf zangers uit (en de omgeving van) Spanbroek en staat onder leiding van de uiterst muzikale Spierdijker, Frank Hoebe. De meeste nummers worden vierstemmig gezongen, a-capella of met pianobegeleiding van Frank.

Full House bestaat uit drie vrouwen en twee mannen. Zij vormen in het kaartspel al een sterke combinatie, maar met een microfoon in de hand, mooie stemmen en een afwisselend a-capella repertoire als troeven, wordt dit alleen nog maar versterkt.

De toegang bedraagt 10 euro. Vooraf reserveren is aan te raden, want de capaciteit is niet onbeperkt. Reserveren kan via info@vocalgroupmenatwork.nl. De kaarten ophalen en betalen, kan bij de entree van de kerk. Telefonisch reserveren is mogelijk bij Piet Kraakman, tel. 0226-352158.

Meer informatie, bezoek www.vocalgroupmenatwork.nl.

Meer berichten