Hartverwarmende wintermarkt Odion

  Nieuws

PURMEREND - Op vrijdag 16 november vanaf 12.30 uur organiseren dagactiviteitencentrum De Steiger/De Noordster en het naastgelegen eetcafé De Andere Oever van Odion een hartverwarmende wintermarkt.
De markt is traditiegetrouw in november en vanwege de gezelligheid en de prachtige en ambachtelijke producten elk jaar weer een groot succes.

Middagje uit

Maak van de wintermarkt een gezellig dagje uit! De locaties liggen op steenworp afstand van elkaar zodat er naast het winkelen ook gelegenheid is om een heerlijke lunch te nuttigen bij eetcafé De Andere Oever. Uiteraard kunt u daar ook terecht voor een kopje koffie met huisgemaakte lekkernijen.
Verrast

De bezoekers van de Odion wintermarkt zijn altijd verrast over de kwaliteit en diversiteit van de producten. Er is voor ieder wat wils; kaarsen, keramiek, textiel en houtproducten. De producten zijn leuk om te geven met kerst of Sinterklaas, maar ook leuk om te houden voor een extra gezellige sfeer in huis tijdens de feestdagen.
Laat u vrijdag tussen 12.30 en 15.00 uur verrassen op de adressen Oeverlanden 124 en Landsmeerstraat 3.
In DAC De Steiger en De Noordster werken mensen met een verstandelijke beperking. De verkochte producten worden voor 80% door de cliënten zelf gemaakt. Naast De Steiger is het bekende eetcafé De Andere Oever gelegen.

Meer berichten
 

Fotoseries