(Foto: )

Baasje Gezocht

Voor Dobby de leuke Spaanse casanova is helaas nog geen animo.

Konijnen hebben een maatje, ruimte, speelgoed en aandacht nodig

Inmiddels weet bijna iedere konijnenliefhebber wel dat konijnen groepsdieren zijn en voor hun welzijn echt een soortgenootje bij zich moeten hebben. En dan natuurlijk niet samen eenzaam in een te klein hok. Elk konijn heeft ruimte, speelgoed en aandacht nodig.

Ook dit koppel, dat al bijna zeven jaar samen is, moet samen blijven. Ze zijn afgestaan omdat de tijd en animo voor de verzorging ontbrak. Vandaar dat er nu voor dit prachtige stelletje, beide dames, een nieuwe plek gezocht wordt.

Verlegen Sammie en durfal Bo

Sammie is de grijze hangoor die soms een ietsepietsie verlegen is. Ze kan zich soms eerst even verschuilen achter de mooie black & tan Bo. Dat is gewoon een durfal en heel erg op mensen gericht. Ze zijn buiten gewend en zoeken daarom een fijn, warm nachthok met een ruime ren waar ze goed aan hun beweging kunnen doen om fit te blijven. Wie gaat ze dat bieden?

Bezoektijden

Wie meer wil weten of kennis wil komen maken kan bellen, of kan tijdens de bezoektijden even langskomen bij DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon.
Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn of bel 0224-551818. www.dierenasiel-schagen.nl.

Meer berichten