Baasje gezocht / Hoe gaat het met ...

Algemeen
Het gaat goed met Guus (foto: aangeleverd)
Het gaat goed met Guus (foto: aangeleverd) (Foto: )

Cavia Cody heeft gelukkig weer een fijn nieuw thuis gevonden!

Deze week in Baasje Gezocht weer eens aandacht voor “Hoe gaat het met…” Dit keer kreeg het DierenOpvang een leuke reactie van de nieuwe baasjes van Guus. Guus is een jong volwassen labrador reu, die enige tijd geleden maar kort in de opvang heeft vertoefd.

“Het gaat heel goed met Guus, in het begin was het nog even zoeken met zijn eten. We gaven de afgepaste hoeveelheid voer maar hij viel af.Dat komt natuurlijk dat we zoveel met hem lopen, hij vindt het geweldig in het bos! Ook houdt hij erg van zwemmen duikt in het water als hij dat ziet. Wel een klein probleempje dat hij niet gewassen wil worden, dus soms ligt hij erg te stinken in de kamer. Maar dat wassen gaat vast nog wel eens lukken. Het trekken gaat echt een stuk beter en hij loopt echt al hele stukken keurig naast ons. Hij vindt het ook erg leuk om samen oefeningen te doen hier heb ik wel filmpjes van. Mijn dochter heeft de filmpjes laten zien in de Opvang. Als de corona over is gaan we met hem op cursus hopelijk kunnen we er snel terecht.”

Guus heeft het enorm getroffen op zijn nieuwe plekje!

In verband met de Corona crisis wil het DierenOpvang zoveel mogelijk klantcontact vermijden.
Heb je belangstelling voor een dier vul dan een adoptieformulier via de website www.dierenasiel-schagen.nl  in. Het DierenOpvang neemt dan contact op en kijkt of er een afspraak kan worden ingepland. Zij zullen zich bij bezichtiging ook zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de RIVM houden.

Guus moet alleen nog leren badderen (foto: aangeleverd)