Burendag, hoe vier jij het in Schagen?

Algemeen
Stuur jouw leuke burenmomentje toe en vind jezelf in de krant en online.
Stuur jouw leuke burenmomentje toe en vind jezelf in de krant en online. (Foto: RVL)

SCHAGEN - Zeker 4000 buurten in Noord-Holland vieren morgen 26 september, Burendag. De dag wordt dit jaar vanwege de coronacrisis in aangepaste vorm gevierd. Organisatoren Oranje Fonds en Douwe Egberts hebben voor deze editie van Burendag gekozen voor het motto ‘Vier het veilig, vier het voor de deur’. 

Stuur jouw leuke burenmomentje toe en vind jezelf in de krant en online

Door de corona-uitbraak is buurtcontact dit jaar nóg belangrijker dan het altijd al was. Er zijn in heel Nederland veel mooie buurtinitiatieven ontstaan die ervoor zorgen dat niemand in de buurt er in deze tijd alleen voor hoeft te staan. Douwe Egberts en het Oranje Fonds willen op Burendag de mogelijkheid geven om dat te vieren. Gelukkig blijkt dat dat ook mogelijk is met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Op  Burendag.nl staan verschillende voorbeelden van veilige activiteiten. En er wordt een online  Burendag Pubquiz georganiseerd als extra activiteit voor alle deelnemende buurten.

Stuur jouw foto of video met je favoriete buurtjes

Hoe vier jij Burendag? Schager Nieuwsblad wil graag weten of jij Burendag sober houdt wegens corona, of dat je juist extra de bloemetjes buitenzet? Leuke foto’s, korte filmpjes, laat ons weten hoe jij Burendag doorbrengt. 

De leukste foto’ komen in de krant en natuurlijk online op de website en op Facebook. 

Stuur jouw leuke momenten met je buren naar redactie.snb@rodi.nl