Rotary heeft hart voor de jeugd

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

HARENKARSPEL - Rotaryclub Harenkarspel wil aandacht geven aan de jeugd vanuit onze commissie jeugdzaken. “We bevinden ons midden in een pandemie van het Covid-19 virus, dit heeft voor velen onder ons gevolgen. Heeft uzelf, of weet u iemand met, een kind of kinderen die door de economische ontwrichting van de pandemie financiële ondersteuning nodig hebben voor dit kind dan kunt u een beroep doen op de commissie jeugdzaken van Rotaryclub Harenkarspel.”

Mensen kunnen zich melden op het telefoonnummer of e-mail adres onderaan dit artikel, waarin de aanvraag vertrouwelijk in behandeling genomen wordt door een vertrouwens persoon van de commissie Jeugdzaken (het bestuur), uiteraard niet persoonlijke gegevens. Deze persoon zal met volledige inachtneming van privacy de aanmelding (situatie) behandelen. Alle overige Rotarians zullen nooit weten om wie het gaat!

Rotary Harenkarspel is een prachtige club waar alle leden zich inzetten om met passie en betrokkenheid het welzijn van mensen in hun directe omgeving te verbeteren. Rotary is een internationale organisatie in bijna alle landen ter wereld. De geschiedenis van Rotary laat zien dat de eerste club al meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en met zijn tijd meegegroeid.

Tegenwoordig is het een club waren dames en heren met elkaar samenwerken om vanuit verschillende achtergronden en beroepsgroepen ervaringen en ideeën uit te wisselen om samen te bouwen aan waardevolle contacten en vriendschappen met als belangrijk doel de community service. Dit resulteert in een diversiteit van doelen en activiteiten die per club ontwikkeld en uitgevoerd worden.

Rotary wil dit graag onder uw aandacht brengen omdat het ook voor u het verschil kan maken. Als er hulp nodig is om goede doelen te steunen of te voorzien in middelen bij culturele of sportieve zaken. Als er sprake is van financiële tekortkoming in een gezin dat u van dichtbij kent, geef het bij ons aan en vraag hulp via onderstaand contactnummer!

Contactnummer: Dhr. Huub Kolen 06-53209491 of e-mail: huub@huubkolen.nl