Baasje Gezocht voor Benz

Algemeen
Word jij het nieuwe baasje van Renz?
Word jij het nieuwe baasje van Renz? (Foto: Dierenasiel Schagen )

Voor de twee konijnendames van afgelopen editie Baasje Gezocht is nog geen nieuw plekje gevonden.

Deze week nogmaals aandacht voor de prachtige ruim acht jaar oude Duitse Herder gecastreerd reu, Benz. Vanwege een echtscheiding moest er gezocht worden naar een ander tehuis. Hij is even kort herplaatst geweest, maar die klik bleek er toch niet helemaal te zijn.

Benz is een stoere Duitse Herder die duidelijke leiding nodig heeft, maar dat hoort ook bij het ras.
Hij kan best even op huis en haard passen maar het liefst is hij bij zijn baas. Het alleen zijn moet daarom dan ook rustig opgebouwd worden.
Balletjes is hij gek op maar dat mag niet de boventoon gaan voeren. Hij kan soms een tikkeltje enthousiast zijn daarom beter bij wat grotere kinderen.


Zoekt een fijne plek waar hij ruimte krijgt want dat heeft hij nodig. Houdt er van om lekker op een (omheind) erf rond te keutelen en zou het goed doen op een plek waar niet al te veel prikkels zijn en waar hij mag waken.
Aan de lijn wandelen kan hij netjes maar als het druk is wordt hij zelf ook drukker en is dan sterk aan de lijn. Hij vindt andere honden aan de lijn ook niet zo gezellig en zeker de kleinere honden wil hij uit zijn buurt verjagen. Benz is ook niet zo dol op katten, hier gaat hij achteraan. Voor hem zou het fijn zijn als hij lekker zonder andere dieren, alle aandacht van zijn baasjes kan krijgen.

Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).


Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl

Wie heeft er ruimte voor deze stoere Duitse Herder?