Open repetitie Gemengd Koor Cantabile op 15 en 22 september

Algemeen
Het koor tijdens een uitvoering.
Het koor tijdens een uitvoering. Foto: archief Cantabile

SCHAGEN - Zingen is vooral loslaten. Het geeft niet alleen fysieke en geestelijke ontspanning. Wie bewust zingt, ademt goed in, het middenrif zet uit, je focust en zodra je begint met zingen voel je geluk. Voorop staat in dit seniorenkoor dat het zingen plezier biedt, maar er wordt steeds naar gestreefd om het beste bij de leden naar boven te halen. Cantabile organiseert voor iedereen die van zingen houdt een open repetitie.

Het koor onder leiding van dirigent Gerrit van de Belt en begeleid door pianist Frank Visser heeft in de loop van haar ruim 25jarig bestaan een gevarieerd repertoire opgebouwd, bestaande uit inspirerende en afwisselende muziek, evergreens, wereldmuziek, film en musicalliedjes.

“Wij zijn op zoek naar nieuwe leden. Kom geheel vrijblijvend luisteren of meezingen tijdens de Open repetities woensdagavond 15 en 22 september,’’ vertelt Emmie Lang van Cantabile enthousiast. De repetities worden gehouden van 20.00 - 21.30 uur in de tijdelijke repetitieruimte, de Christoforuskerk aan de Gedempte Gracht in Schagen.

Meer informatie via tel. 0224-212298 (Annemarie Hopman) of 0224-296633 (Aline Udink).