Wethouder Jelle Beemsterboer genomineerd voor Beste lokale bestuurder jonger dan 40 jaar

Politiek
Wethouder Jelle Beemsterboer is weer genomineerd voor beste bestuurder onder de 40 jaar.
Wethouder Jelle Beemsterboer is weer genomineerd voor beste bestuurder onder de 40 jaar. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Wethouder Jelle Beemsterboer is door collega bestuurders uit Nederland voorgedragen als Beste Bestuurder jonger dan 40 jaar. Beemsterboer is één van de drie genomineerden voor deze titel. Stemmen kan tot 30 januari op www.bestebestuurder.nl

Naast Beemsterboer zijn de heer De Witte, gedeputeerde van de provincie Overijssel en de heer Eerenberg, wethouder van de gemeente Utrecht, genomineerd voor deze titel. 

Het vakblad Binnenlands Bestuur organiseert met onderzoeksbureau Necker van Naem jaarlijks een onderzoek onder alle wethouders, burgemeesters, gedeputeerden, commissarissen van de koning en algemeen bestuursleden van de waterschappen. Zij dragen vanuit de ruim 2.000 decentraal bestuurders collega’s voor bij de verkiezing voor Beste Lokale Bestuurder. 

Wat er over Beemsterboer wordt gezegd door de website is dit: “Wethouder Beemsterboer wordt door de invullers omschreven als deskundig. Hij heeft veel indruk gemaakt met het handelen rondom het stikstofdossier en de woningbouw. Hij heeft gevoel voor zijn omgeving en dat belooft volgens invullers toekomstige successen.”

Wil je ook stemmen? Ga dan naar: op https://www.bestebestuurder.nl.