Heropening DigiBar in Bibliotheek Schagen

Algemeen
Heeft u een vraag over internet, laptops of smartphones? Ga dan naar de Digibar. (foto genomen voor corona)
Heeft u een vraag over internet, laptops of smartphones? Ga dan naar de Digibar. (foto genomen voor corona) (Foto: Archief)

Heropening DigiBar in Bibliotheek Schagen

SCHAGEN - De samenleving gaat weer langzaam open. Zo start ook de Digibar weer in de Bibliotheek Schagen. Elke dinsdag tussen 10.00 - 12.00 uur kan iedereen terecht met vragen die te maken hebben over internet, computers, tablets, smartphones en andere technische apparaten.

Ook voor een eerste kennismaking met de moderne media ben je van harte welkom. Er is apparatuur aanwezig (iPad, Android tablet, laptop, e-reader) om een en ander te ondersteunen. Deskundige begeleiding is aanwezig en de toegang is gratis.

Schrijf alles op

Problemen met de bediening van je apparatuur? Leg thuis pen en papier klaar als je ergens niet uitkomt. Schrijf het probleem meteen op en neem de aantekeningen mee voor het stellen van gerichte vragen.Neem je Laptop, tablet, smartphone, e-reader ed. mee om hier vragen over te stellen en een ev. probleem te tonen.

Moet er eventueel wat geïnstalleerd worden neem dan je inloggegevens mee, zoals AppleID + wachtwoord of Google account + wachtwoord. Heb je vragen over bijvoorbeeld e-mail, neem dan ook je inloggegevens mee.
Je privacy is bij ons gewaarborgd.

Elke dinsdag tussen 10:00 en 12:00 uur ben je welkom. De locatie is de Cultuurhoek van de koppgroepbibliotheek Schagen, Markt18, Torenstraat 1a, 1741 CB Schagen.