Koninklijke Onderscheiding voor de heer N.G. Klaver uit Schagen

HEERHUGOWAARD - Waarnemend burgemeester Bert Blase van Heerhugowaard reikte een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Nico Klaver. Hij doet dit met toestemming van burgemeester Marjan van Kampen. De inzet van de heer Klaver is van grote betekenis geweest voor de samenleving van Heerhugowaard, daarom de uitreiking in Heerhugowaard en door Burgemeester Blase.

De heer Klaver was bestuurslid, bouwkundige en penningmeester van het Don Bosco college van 1970 tot 1982 en van het Waardse Kil college van 1978 tot 1994, beiden in Heerhugowaard. Van 1978 tot 2000 was hij penningmeester van het Han Fortman College te Heerhugowaard.

In 2000 werd de heer Klaver penningmeester van Stichting SMT in Heerhugowaard. In 2015 is deze stichting overgegaan in Stichting NUT. Stichting Nut stelt zich tot doel om initiatieven en activiteiten te ondersteunen op het gebied van 'algemeen, cultureel, maatschappelijk, sociaal en recreatieve aard'. Voor deze Stichting beoordeelt de heer Klaver subsidieaanvragen en gaat hij op werkbezoek om de aanvragen beter te kunnen beoordelen. Daarnaast is de heer Klaver sinds 2017 medewerker van de goede doelen markt in Schagen.

De heer Nico Klaver ISbenoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Meer berichten