Lustrumjaar voor Cultuurschuur

Algemeen

WIERINGERWERF - Tijdens een feestelijke seizoens-opening 31 augustus presenteren alle gebruikers van de Cultuurschuur zich. Via een fotospeurtocht ziet de bezoeker alle hoekjes en gaatjes van de Cultuurschuur en maakt kans op een van de vijf taarten. Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom en daarna is de bar in de theaterzaal nog een uurtje open voor een gezellige nazit.

Het is een uitje voor het hele gezin waarin beleving, speurtocht en informatie samengaan. Verbaas u over de grote hoeveelheid activiteiten die in de Cultuurschuur geboden worden. Nu de vakantie bijna voorbij is, staat de Cultuurschuur aan het begin van een nieuw seizoen met wederom vele activiteiten.

Na vijf jaar flinke groei presenteren ze dit seizoen een volwaardig theater- en filmprogramma met werkelijk voor elk wat wils. Er staan mooie films en theateroptredens geprogrammeerd. Nagenoeg ieder weekend valt er iets te beleven in de Cultuurschuur.

Freek de Jonge komt 1 september bij het Nut spelen, helaas zijn hiervoor alle kaarten uitverkocht.

Het theaterseizoen start 7 september om 20.00 uur met een optreden van de vermaarde groep The Amazing Stroopwafels met het programma Hiero. Ome Kobus heeft zijn linkerbeen verloren en we gaan vrijwel zeker naar Frankrijk!!

Direct daarna vindt zondag 8 september, 15.00 uur, een terugkeer plaats van cabaretgroep Septimbre met hun voorstelling "Laat je niet kisten". Over hoe je in het leven staat als je niet zo piep meer bent.

Natuurlijk wordt er ook geëxposeerd. Vanaf 31 augustus is het genieten van de schilderijen van Vera en Annie van Heerwaarden: twee zussen, twee stijlen.