Komt naar het wijkontbijt! - 23 juni - schagen

  Ingezonden

SCHAGEN - De weersvooruitzichten zien er veelbelovend uit, dus schuif deze zondag gezellig aan voor een heerlijk ontbijt. Zondag 23 juni vindt van 09.00-11.00 uur het jaarlijkse wijkontbijt plaats op De Dreef. In een feestelijk versierde straat geniet u aan lange tafels van o.a. het heerlijke brood van De Backery, koffie of thee, een glas jus d'orange en een eitje. Voor de kinderen is er tevens limonade en drinkyoghurt. Met als speciale gast: de burgemeester van Schagen.

Aan de kinderen is ook gedacht met eten, drinken en vermaak. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk 20 juni via het inschrijfformulier dat de wijkbewoners in de bus ontvangen of via onderstaand aanmeldformulier. Het ontbijt is voor leden gratis. Niet-leden betalen 5 euro per adres. Om het gebruik van plastic te beperken vragen we u om uw eigen bord, bestek en beker mee te nemen.
Aanmelden kan nog t/m 20 juni via de website of het inschrijfformulier dat u heeft ontvangen. Bloem& (Gedempte Gracht 39 ) sponsort dit jaar gezellige bloemen op alle tafels en De Backery (Nieuwe Laagzijde 13) zorgt weer voor het heerlijke brood.

Jubileumdag

De wijk Hoep Zuid en de wijkvereniging bestaan 25 jaar! Dit vieren we zondag 23 juni samen met de bewoners. We starten de dag met een wijkontbijt, waarna iedereen op eigen gelegenheid kan deelnemen aan een fotopuzzeltocht door onze wijk. Na de prijsuitreiking sluiten we de dag af met een hapje en drankje.

Fotopuzzeltocht

Vanaf 10.00 uur kunt u bij het wijkontbijt een deelnameformulier meenemen voor de fotopuzzeltocht door de wijk. Ook als u niet heeft deelgenomen aan het wijkontbijt, kunt u meedoen met de puzzeltocht en een formulier ophalen op De Dreef.

Aan de hand van een uitgestippelde route, foto's, tekeningen en opdrachten maakt u op eigen gelegenheid een wandeling door onze mooie wijk. Hierna kunt u het formulier (uiterlijk 15.00 uur) inleveren bij de kantine van het Clusius College. Er zijn leuke prijzen te winnen voor zowel kinderen als volwassenen. Om 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Na de prijsuitreiking om 16.00 uur sluiten we de jubileumdag af met een hapje en een drankje. Voor de drankjes vragen we een kleine vergoeding. U bent van harte welkom!

Meer berichten