(Foto: aangeleverd)

Stijg tot grote hoogte op Land van Fluwel

SINT MAARTENSZEE - Je weet niet wat je meemaakt op een van de nieuwste attracties op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. De robuuste nieuwe uitkijktoren biedt een prachtig uitzicht. Spectaculair is niet alleen de hoogte maar zeker ook de 25 meter lange glijbaan. Vanaf 10 meter zoef je naar beneden. Met de trap mag natuurlijk ook….

Het avonturenparadijs in Sint Maartenszee is ook dit voorjaar weer de ultieme plek voor levensgenieters en avonturiers. Jong en oud beleven samen nieuwe avonturen. Trek de stoute schoenen uit en bedwing het, vorig jaar nieuw geopende, Blotevoetenpad, dat zeker voor kinderen ook vol avontuur en klautermogelijkheden zit. Verdwaal in het verstoppertjes bos, race over de skelterbaan en klim gezekerd op 2 meter hoogte op het klimparcours.

Jong en oud spelen, prieken, prutten en verleggen hun grenzen en bloeien op bij al het moois dat de geschiedenis van de tulp te bieden heeft in de Dutch Tulip Experience.

Ondertussen is het bourgondisch genieten in Restaurant 'De Kneinsberg'. Naast 40 soorten heerlijke pannenkoeken, worden de smaakpapillen verwend met onder andere de nieuwe bonte biefstukbeleving 'Kneinsberg'.

Tot en met 3 november is Land van Fluwel elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Zie voor meer informatie: www.landvanfluwel.nl

Meer berichten